Dispositivos e acessórios
Lemon and white chocolate lava cakes
Preparação 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
white chocolate broken into small pieces (see Tips)230 g
-
icing sugar130 g
-
eggs3
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
fresh blueberries to serve
-
crème fraîche to serve (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
80.9 mg
Proteína
6.8 g
Energia
2182.1 kJ /
519.6 kcal
Gordura
38.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
24.8 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Salted caramels
4h 40min
Classic lemon tart
3h 10min
Lemon delicious
1h 5min
Chocolate volcanos
55min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Portuguese-style custard tarts
40min