Dispositivos e acessórios
Zucchini banana loaf
Preparação 15min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.7 mg
Proteína
10.2 g
Energia
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Zucchini slice
45min
Coconut oat biscuits
45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Apple cinnamon muffins
40min
Carrot cake bliss balls
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Basic berry muffins
40min