Zucchini banana loaf
TM6 TM5 TM31

Zucchini banana loaf

4.5 (122 avaliações )

Ingredientes

  • 120 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
  • 180 g zucchini, trimmed and cut into pieces
  • 60 g pecans
  • 80 g hazelnuts, skins on
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only (approx. 1 tsp) (optional)
  • 200 g ripe bananas, broken into pieces
  • 130 g pitted Medjool dates
  • 3 eggs
  • 40 g honey
  • 60 g brown sugar (see Tips)
  • 40 g almond milk (see Tips)
  • 290 g spelt flour
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tbsp baking powder

Nutrição
por 1 portion
Energia
1855.9 kJ / 441.9 kcal
Proteína
10.2 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gordura
25.6 g
Gordura saturada
14 g
Fibra
5.8 g
Sódio
158.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas