Dispositivos e acessórios
Furikake
Preparação 5min
Total 5min
100 g
Ingredientes
-
sesame seeds50 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
nori sheets cut into pieces2
-
bonito flakes (see Tips)20 g
-
dried shrimp (see Tips)10 g
-
caster sugar (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
4681.2 mg
Proteína
35.1 g
Energia
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Gordura
28.5 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Stir Fried Whole Fish
20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Crispy Ikan Bilis
40min
Shallot Oil
25min
Masala Squid
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Okonomiyaki
30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min