Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir Fried Whole Fish
20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17h 20min
Yu Sang
1h
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Salted Chicken
5h 10min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Baked Sushi
1h 15min