Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 Std.
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30 Min
Sukiyaki
55 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.