Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Yu Sang
1h
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Pineapple Tarts
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pad kra pow
45min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h