Dispositivos e acessórios
Chicken stock powder
Preparação 10min
Total 6h 35min
265 g
Ingredientes
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables and onion (e.g. celeriac, parsnip, leek), cut into pieces (3 cm)300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine50 g
-
water50 g
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
celery seeds1 tsp
-
dried mushrooms of choice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 265 g
Sódio
58888.7 mg
Proteína
57.1 g
Energia
3171.8 kJ /
758.1 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
22.2 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
71.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Toasted Peanuts
20min
Chicken stock paste
45min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Tom Yum Paste
45min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Homemade Pandan Kaya
55min