Dispositivos e acessórios
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Preparação 15min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
dry Marsala winebrandy50 g
-
freekeh200 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
321 mg
Proteína
12 g
Energia
1280 kJ /
307 kcal
Gordura
19 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Pea Gazpacho
4h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Chickpea Pancakes
20min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min