Dispositivos e acessórios
Yoghurt soup cups
Preparação 25min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
56.4 mg
Proteína
3.6 g
Energia
297.8 kJ /
71.2 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Pearl rice meatballs
2h
Rava idli
2h 40min
Sambhar
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Chilli con tempeh
20min
Rice salad
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Chickpea sundal
6h 45min
Raw carrot cake
5h 30min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min