Mushroom Wellingtons
TM6 TM5

Mushroom Wellingtons

4.0 (4 avaliações )

Ingredientes

Quick Puff Pastry

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 250 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 110 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt

Wellingtons

  • 20 g dried porcini mushrooms
  • water, boiling, for mushrooms
  • 4 fresh portobello mushrooms
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 150 g chestnut mushrooms, halved
  • 80 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus 2 Tbsp for frying
  • 60 g fresh baby spinach
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 200 g Camembert, thinly sliced (1 cm)
  • 1 large egg, beaten

Nutrição
por 1 portion
Energia
3295 kJ / 792 kcal
Proteína
23 g
Hidratos de carbono
48 g
Gordura
55 g
Gordura saturada
30 g
Sódio
1100 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas