![Curried Cake with Coriander Chutney Curried Cake with Coriander Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5832322-1DCA-4EDE-8F90-578BE2AB8229/Derivates/93c03ae9-18ec-4389-8db1-971fedab7e4c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Curried Cake
- 100 g polenta
- 5 g fresh coriander leaves
- 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded, to taste
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 3 medium eggs
- 100 g fat-free plain yoghurt
- 40 g groundnut oil, plus 3 Tbsp for frying
- 100 g plain flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 tsp ground turmeric
- 2 Tbsp sesame seeds
- 1 tsp mustard seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 pinches garlic powder
- 6 dried curry leaves
Coriander Chutney
- 100 g red onions, quartered
- 50 g fresh coriander, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 30 g water
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1097 kJ / 264 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 17 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetable Biryani
50min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Tarka Dal
9sa 5 dk
Chapatis
1 Std. 30 Min
Palak Paneer
45min
Coriander Chutney
5 menit
Paneer
4h 30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1j
Pudla with Spinach and Paneer
1j
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Aloo Beetroot Tikki
1j
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min