Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 617 kJ / 148 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Hidratos de carbono
- 12.3 g
- Gordura
- 9.3 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min