Dispositivos e acessórios
Vegetable Patties
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Cucumber Yogurt Sauce
-
cucumber in pieces4 oz
-
plain yogurt6 oz
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt⅛ tsp
Vegetable Patties
-
dried garbanzo beans8 oz
-
curry powder1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
20 fresh parsley leavesfresh cilantro leaves20
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
onion in pieces3 oz
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
large eggs2
-
water2 oz
-
frozen peas3 oz
-
fresh sweet corn kernels2 oz
-
vegetable oil to fry
-
mixed salad greens to serve
-
ground paprika to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
539 mg
Proteína
13 g
Energia
1134 kJ /
271 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheap Eats
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min
Black Bean Walnut Patties
35min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Greek Lentils and Rice
40min
Vegan Cashew Sauté
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min