Dispositivos e acessórios
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
Preparação 20min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
spring greens thick stems removed, cut in pieces120 g
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves only, 3 sprigs roughly chopped11 sprigs
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
lime juice40 g
-
olive oil plus extra for brushing40 g
-
large raw prawns, peeled deveined (approx. 160 g)24
-
flour tortillas3 - 4
-
sour cream50 g
-
shallots halved60 g
-
chicken breast diced (2 cm)100 g
-
limes cut in wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
220 mg
Proteína
6 g
Energia
484 kJ /
116 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Korma
40 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min