Dispositivos e acessórios
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
garlic clove1
-
spring onion trimmed and cut in halves1
-
fresh coriander stems and leaves2 sprigs
-
1 Tbsp lime juicelemon juice1 Tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
Szechuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashew nuts60 g
-
sea salt1 pinch
-
water500 g
-
fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)4
-
courgette cut in batons (1 x 7 cm)150 g
-
tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
pak choi cut in thirds150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
2150 kJ /
512 kcal
Gordura
31.3 g
Fibra
4.5 g
Hidratos de carbono
7.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
QUICK AND EASY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Asian Chopped Salad
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min