Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Proteína
- 25.4 g
- Hidratos de carbono
- 21.8 g
- Gordura
- 1 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1665.6 mg
Receitas alternativas
Chinese-style stir-fried vegetables
25 dk
Miso chicken and rice
1小时 30 分钟
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Prawn stir-fry
25 dk
Seafood panzanella
1h
Kung Pao Prawns
45 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 dk