Dispositivos e acessórios
Balinese Betutu Chicken
Preparação 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1053 mg
Proteína
55 g
Energia
3386 kJ /
809 kcal
Gordura
61 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Candied Peanuts
Nenhuma avaliação
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Nenhuma avaliação
Sarsi Cordial
50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Pizza Margherita
2h 10min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Cereal Prawns
30min
Daging Merah
35min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Collagen Soup Broth
8h 25min