Dispositivos e acessórios
Balinese Betutu Chicken
Preparação 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1053 mg
Proteína
55 g
Energia
3386 kJ /
809 kcal
Gordura
61 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Beef Rendang
1h 30min
Coconut Jelly
3h 15min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Cheesekut
24h 10min
Sayur Asem
Nenhuma avaliação
Prawn Laksa
50min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Chicken Rendang
1h 35min
Curry Mee
30min