Dispositivos e acessórios
Sicilian prawn salad
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcional)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)limes cut into thin slices (2-3 mm)1 - 2
-
fennel cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
cherry tomato cut into halves400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
785 kJ /
187 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon niçoise salad
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Chicken cacciatore
50min
Beef rendang
1h 55min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Penne with mussels
1h 5min
Spiced coriander prawns
25min
Goi muc (squid salad)
45min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min