Sicilian prawn salad

Sicilian prawn salad

4.7 6 avaliações
Preparação 25min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • red onion cut into thin slices (1-2 mm)
    200 g
  • red wine vinegar to taste
    30 - 40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • garlic clove (opcional)
    ½
  • freshly squeezed lime juice
    40 g
    40 g freshly squeezed lemon juice
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • water
    300 g
  • peeled, large raw prawns deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
    500 g
  • limes cut into thin slices (2-3 mm)
    1 - 2
    1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm)
  • fennel cut into thin slices (1-2 mm)
    200 g
  • cherry tomato cut into halves
    400 g

Nutrição por 1 portion

Energia 187 kcal / 785 kJ
Proteína 17 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 6 g
Fibra 2.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...