Dispositivos e acessórios
Pozole Verde
Preparação 15min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
green tomatillos halved17 oz
-
serrano chili seeds optional, to taste½ oz
-
water divided60 oz
-
fresh epazote5 leaves
-
pumpkin seeds2 tbsp
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
salt divided2 tsp
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano plus extra to serve2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
lime wedges, to serve
-
chili powder to serve
-
corn tostadas to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
1824 kJ /
436 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Pozole Rojo
2h 5min
Cochinita Pibil
4h
Chicken Enfrijoladas
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Tuna Avocado Bowl
50min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Pan de Muerto
4h
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Pork Tortas
2h 20min
Tinga de Pollo
40min