Dispositivos e acessórios
Pork Tortas
Preparação 30min
Total 2h 20min
8 portions
Ingredientes
Pork
-
pork loin cubed (1½ in.), fat removed42 oz
-
orange juice (approx. 3 lg. oranges)5 oz
-
salt, coarse to taste2 tsp
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram (approx. 2 sprigs)1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
dried bay leaves2
-
vegetable shortening2 oz
Chili Sauce
-
1 - 2 oz fresh bird's eye chilies, to tastefresh 'chile de árbol' chilies to taste2 oz
-
water21 oz
-
tomatoes halved6 oz
-
garlic clove1
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
Tomato Sauce
-
tomatoes quartered25 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions3 oz
-
water10 oz
-
dried Mexican oregano1 tbsp
-
salt1 tsp
-
cumin seed1 tsp
Tortas
-
yellow onions quartered9 oz
-
dried Mexican oregano3 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lg. lime)2 oz
-
salt1 tsp
-
bread rolls cut in half6
-
refried beans (approx. 16 oz)1 can
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2590 kJ /
619 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Viva México!
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pozole Rojo
2h 5min
Pozole Verde
2h
Chicken Enfrijoladas
50min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Pan de Muerto
4h
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Pozole Blanco
1h 40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min