Dispositivos e acessórios
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Preparação 15min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
bacon lardons200 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
runny honey40 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
676.5 mg
Proteína
8 g
Energia
1615.7 kJ /
386.2 kcal
Gordura
28.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
29.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
5-Second Traffic Light Salad
5min
Cranberry Sauce
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Beetroot Salad
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35min
Hot Artichoke Dip
30min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Spiced Nuts with Cranberries
30min