Dispositivos e acessórios
Asian Steamed Side of Salmon
Preparação 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.1 g
Energia
1317 kJ /
317 kcal
Gordura
23.6 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SUMMER BUFFET
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min