Dispositivos e acessórios
Cucumber Soup
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcional)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
849 kJ /
202 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soups For All Seasons
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Creamy tomato soup
30min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min