Dispositivos e acessórios
Linguine with salmon and herbs
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1702.5 mg
Proteína
22.1 g
Energia
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly pasta
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Bolognese sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Aussie potato salad
1h 30min
Pasta with tuna
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
White fish and lemon risotto
30min