
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
gramů oleje
ou 20 gramů olivového oleje -
200
gramů cibule, žluté na klínky nebo plátky (1 cm)
ou 200 gramů červené cibule na klínky nebo plátky (1 cm) - 20 gramů vody
- 2 špetky soli
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 232 kcal / 972 kJ
- Proteína
- 2 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Fibra
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 406 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restované kostky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min
Křehký karamel s vlašskými ořechy
1h 30min
Lehce zhnědlá cibule a česnek
20min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20min
Restovaná cibule (300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min