
Dispositivos e acessórios
Beef rendang
Preparação 20min
Total 6h 20min
6 portions
Ingredientes
-
desiccated coconut100 g
-
dried long red chillies12
-
water for soaking120 g
-
cumin seeds10 g
-
coriander seeds10 g
-
cinnamon quills3
-
star anise4
-
whole cloves1 tsp
-
garlic30 g
-
red onion cut into wedges100 g
-
fresh ginger peeled, cut into slices40 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (1 cm)60 g
-
fresh galangal peeled, cut into slices40 g
-
vegetable oil80 g
-
dark brown sugar60 - 80 g
-
coconut milk (full fat)200 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
Meat stock paste (see Tips)25 g
-
tamarind paste60 g
-
coconut cream to serve80 g
-
Lebanese cucumber cut into slices, for garnishing1
-
eschalots cut into slices, for garnishing
-
cooked rice to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
654.4 kcal /
2748.3 kJ
Proteína
32.5 g
Gordura
45.3 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
22.9 g
Sódio
878.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Matt Sinclair
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Rendang
45min
Sambal udang
50min
Thai green curry paste
10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Beef Rendang
2h 30min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Sambal chilli
35min
Thai Green Curry Chicken
30min