Dispositivos e acessórios
Pan-fried pork buns
Preparação 1h 15min
Total 2h
20 pieces
Ingredientes
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
124 mg
Proteína
6.8 g
Energia
640.4 kJ /
153.2 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Focaccia
2h 5min
Mapo Tofu
35min
Pork Balls
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Ham and cheese cruffins
3h