Dispositivos e acessórios
Pan-fried pork buns
Preparação 1h 15min
Total 2h
20 pieces
Ingredientes
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
124 mg
Proteína
6.8 g
Energia
640.4 kJ /
153.2 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Korean fried chicken
4h
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Stained glass Christmas biscuits
4h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pork and prawn dumplings
55min
Okonomiyaki
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min