Dispositivos e acessórios
Jaffa madeleines
Preparação 15min
Total 30min
12 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
caster sugar60 g
-
eggs2
-
orange zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
54.4 mg
Proteína
2 g
Energia
495.6 kJ /
118 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate ganache
20 dk
Rosé and Raspberry Jelly
12sa 30 dk
Six-layer cake
5sa 45 dk
Rosewater madeleines
30 dk
Rice crackers
55 dk
Triple layer bundt cake
1sa 30 dk
Almond shortbread biscuits
2sa 10 dk
Lemon Drizzle Madeleines
4sa 45 dk
Pumpkin and golden syrup pudding
1sa 10 dk
Rosewater madeleines
30 dk
Speculaas
1sa
Spiced cherry brioche wreath
2sa 20 dk