Potato and Celeriac Gratin

Potato and Celeriac Gratin

4.6 20 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

  • Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • milk
    100 g
  • whipping cream
    200 g
  • ground nutmeg
    3 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • celeriac cut in pieces (3-4 cm)
    650 g
  • water
    500 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), diced (2 cm)
    650 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Energia 290 kcal / 1212 kJ
Proteína 7.2 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 31 g
Fibra 4.5 g
Gordura saturada 9.7 g
Sódio 382 mg

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