Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
903 mg
Proteína
19 g
Energia
1180 kJ /
282 kcal
Gordura
2 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegetarian Chili
50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2h 10min
Pumpkin Chili
50min
Kabocha Sage Risotto
40min
Irish "Baked" Beans
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Black Beans
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Falafel Waffle
40min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min