Dispositivos e acessórios
Cauliflower Tabbouleh
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Green Goddess Salad
10min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Barley and Tomato Salad
45min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Beetroot hummus
10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min