Dispositivos e acessórios
Cauliflower Tabbouleh
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
406 kJ /
97 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Nenhuma avaliação
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Versatile smooth soup
45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Split Pea Soup
2h 10min