Dispositivos e acessórios
Blackened Fish Burger
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise4 oz
-
sriracha to taste1 oz
-
dried oregano1 tsp
Fish Patties
-
shallots in pieces4 oz
-
panko1 oz
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
24 oz fresh salmon fillets, cubedfresh cod fillets cubed24 oz
-
oil to fry
-
ciabatta rolls toasted6
-
roasted red peppers sliced, to serve
-
lettuce to serve
-
potato chips to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
2004 kJ /
479 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Father's Day Favorites
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Chicken Étouffée
1h 25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Texas Coleslaw
15min
Salmon Burger
35min
Pulled Pork
4h 5min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Chicken Tacos
1h 10min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min