Dispositivos e acessórios
Natural yoghurt (Varoma method)
Preparação 15min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
67.7 mg
Proteína
6.3 g
Energia
561.7 kJ /
133.7 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast Boss
10 Receitas
Internacional
Internacional
Homemade Yoghurt
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade Custard
15 Min
Lemon curd
20 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Fruity dream
10 Min