Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
TM6 TM5 TM31

Red Pepper and Tomato Soup (TM5)

4.7 (228 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g lentils
    ou rice
  • 2 garlic cloves
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
  • 50 g olive oil
  • 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    ou tinned chopped tomatoes
  • 400 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ground black pepper, for sprinkling
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
784 kJ / 187.4 kcal
Proteína
4.1 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gordura
12.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Fibra
3.7 g
Sódio
483.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas