Dispositivos e acessórios
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
fresh ginger peeled and cut into pieces20 g
-
garlic cloves3
-
tamari (see Tips)30 g
-
lime juice1 tsp
-
raw sugar1 tsp
Fish parcels
-
jasmine rice200 g
-
water900 g
-
bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed1 bunch
-
firm white fish fillets cut into approx. 100 g portions600 g
-
carrots cut into julienne (see Tips)100 g
-
sesame seeds for sprinkling
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
-
lime cut into cheeks, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Sódio
2325.9 mg
Proteína
155.4 g
Energia
8309.8 kJ /
1978.5 kcal
Gordura
68.1 g
Fibra
24.3 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
173.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Beef and coconut soup
30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chicken banh mi
4h 35min
Miso salmon broth
40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Wonton soup
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min