Dispositivos e acessórios
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
762 kJ /
182.1 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Pineapple tarts
1h 30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Chicken Congee
1h 30min
Soy milk and Mantou buns
6h
Cantonese Steamed Fish
40min
Homemade Soy Milk
30min
Cereal Prawns
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min