Dispositivos e acessórios
Yu wan tang (fish ball soup)
Preparação 25min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
6910.3 mg
Proteína
80.9 g
Energia
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mock Fin Soup
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mantou buns
1h 30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Chicken Porridge
35min