Dispositivos e acessórios
Choron Sauce
Preparação 5min
Total 20min
14 oz
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
130.8 mg
Proteína
1.1 g
Energia
481.6 kJ /
115.1 kcal
Gordura
11.7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
17 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Beurre blanc
15 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min