Dispositivos e acessórios
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Preparação 20min
Total 1h 25min
10 portions
Ingredientes
-
prosciutto sliced4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
-
dried wild mushrooms1 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced, divided8 oz
-
brandy1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
-
water15 oz
-
English peas, fresh, shelled10 oz
-
ricotta cheese12 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper⅛ tsp
-
unsalted butter2 oz
-
Creole seasoning (see Tip)2 tbsp
-
crawfish meat, raw, peeled16 oz
-
ciabatta bread10 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
824 mg
Proteína
16 g
Energia
1699 kJ /
406 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Challah
3h 10min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Game Day Guacamole
1h
Candy Corn Pudding
50min
Sausage Mummies
1h 10min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Rugalach
1h 55min
Strawberry Shortcakes
45min
Pan Pizza
1h 30min
Illinois Pierogi
2h 30min
New York Cheesecake
9h 30min