Dispositivos e acessórios
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
Preparação 10min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin partially frozen, cut in thin slices250 g
-
chicken thigh fillets skinless, partially frozen, cut in thin slices100 g
-
grated coconut50 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh red chillies deseeded30 g
-
bird's eye chillies (cili padi)3
-
fresh ginger15 g
-
fresh galangal15 g
-
kaffir lime leaves3
-
ground coriander½ tsp
-
candlenuts3
-
salt1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
tamarind paste deseeded1 tbsp
-
cooking oil50 g
-
fresh lemongrass cut into 18 cm length, plus additional 1 stalk, cut into 3 pieces10 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1105 kJ /
264 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
20min
Indonesian yellow spice paste
40min
Beef Rendang
1h 35min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Ginger Garlic Paste
10min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Chicken Rendang
1h 35min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min