Dispositivos e acessórios
Beef Sukiyaki
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1151.7 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1782.2 kJ /
426 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemon Garlic Chicken
30min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Little mug gingerbread houses
5h 30min
Seafood Congee
50min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Begedil Daging
30min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Pistachio Cream Pasta
30min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Nasi Goreng Kampung
40min