Dispositivos e acessórios
Beef Sukiyaki
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1151.7 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1782.2 kJ /
426 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ube ice cream
12h 10min
Singapore Laksa
55min
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Pumpkin Chai Latte
Nenhuma avaliação
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Nenhuma avaliação
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min