Dispositivos e acessórios
Paleo Focaccia
Preparação 15min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
large eggs6
-
canned coconut milk4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
coconut flour3 oz
-
almond flour1 oz
-
tapioca flour½ oz
-
baking powder paleo-approved (see Tip)1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
362 mg
Proteína
6 g
Energia
849 kJ /
203 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paleo A Clean Bake
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1h 15min
Paleo Sandwich Bread
3h 20min
Almond Milk
1h 20min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Paleo Breakfast Cereal
40min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Pozole Verde
2h
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h