Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yu Sang
1h
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Mushroom Meat Sauce
50min
Chai Buey
1h 45min
Salted Chicken
5h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Dried Shrimp Sambal
55min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação