Dispositivos e acessórios
Tőkehal burgonyával és paradicsomszósszal
Preparação 20min
Total 50min
6 adag
Ingredientes
-
burgonya , darabokra vágva (3-4 cm)800 g
-
6 fehér húsú halfilé, (bármilyen fajta fehér húsú hal, 120-200 g egyenként)tőkehal steak (120-200 g egyenként)6
-
hagyma , félbe vágva150 g
-
fokhagyma gerezd1
-
sárgarépa , darabokra vágva100 g
-
fehér bor (opcional)50 g
-
paradicsom , darabokra vágva400 g
-
feketebors, őrölt½ tk
-
só , plusz ízlés szerint1 tk
-
víz100 g
-
só , ízlés szerint
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Energia
1269 kJ /
302 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
25 g
Gordura
7 g
Fibra
3.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Alap szakácskönyv
133 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Citromos spagetti marinált lazaccal
50min
Garnélás Chili
Nenhuma avaliação
Sült lazac joghurtos öntettel
Nenhuma avaliação
Halrudacskák
Nenhuma avaliação
Skandináv tízórai zsemle
Nenhuma avaliação
Kagyló fűszeres crème fraiche szósszal (Mouclade)
Nenhuma avaliação
Garnélás szaganaki fetával
35min
Halgombócok joghurtos szósszal
Nenhuma avaliação
Párolt thai halpogácsák
Nenhuma avaliação
Tőkehal citrusos vajjal
50min
Füstölt lazacszeletek
Nenhuma avaliação
Paella garnélával és chorizóval
45min