Dispositivos e acessórios
Prawn saganaki with feta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1580.1 mg
Proteína
34.9 g
Energia
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Quick gyros with tzatziki
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Prawn Saganaki
35min
Eggplant rotolo
1h 40min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Salmon niçoise salad
35min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Garlic prawns
25min
Pork meatballs with couscous
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min