Versões compatíveis
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 12.9 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 1355 mg
Receitas alternativas
Balti coconut fish curry
50min
Salmon kabsa
40min
Lamb saag
1h 30min
Apple and cranberry farro salad
35min
Coconut fish curry
1h 10min
Turmeric fish
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken tikka masala
1h 10min
Koththu roti
1 godz. 5 min