
Versões compatíveis
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon cut into pieces, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 511.3 kcal / 2147.8 kJ
- Proteína
- 39.3 g
- Gordura
- 12.9 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Fibra
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Sódio
- 1355 mg
Receitas alternativas
Tandoori chicken
1h 35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Baked masala fish
1h 15min
Chicken tikka masala
1h 10min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Goan prawn curry
25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Lamb saag
1h 30min
Coconut fish curry
1h 10min