Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Proteína
- 123.5 g
- Hidratos de carbono
- 42.4 g
- Gordura
- 54.4 g
- Gordura saturada
- 20.6 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 2929 mg
Receitas alternativas
Chicken and warm potato salad
55 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Crumbed fish nuggets
1 Std. 40 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min