Dispositivos e acessórios
White balsamic reduction
Preparação 5min
Total 40min
195 g
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
whole white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 195 g
Sódio
146.3 mg
Proteína
4 g
Energia
3587.5 kJ /
857.4 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
179.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot salad
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Cauliflower mash
25min
Roasted carrot dip
1h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Duck and cherry salad
45min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Brandy cashew cream
5min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Asparagus risotto
40min