Dispositivos e acessórios
Lax i gräddig svampsås med potatis
Preparação 30min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
vatten500 g
-
salt plus extra for greasing1 ½ tsk
-
potatis (120-200 g each, approx. 2 cm thick)600 g
-
smör preferably organic, grated zest and juice10 g
-
färska laxfiléer, skinnfria4
-
citron plus extra to taste1
-
nymalen peppar cut in pieces (2-3 cm)1 nypa
-
schalottenlök cut in halves100 g
-
färska champinjoner cut in slices300 g
-
torrt vitt vin50 g
-
grädde50 g
-
200 g färskostmjukost (e.g. Laughing Cow®)200 g
-
malen muskot2 nypor
-
salt to taste
-
nymalen peppar to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
45 g
Energia
2763 kJ /
660 kcal
Gordura
48 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Fisktacos med japansk majonnäs
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Sous-vide lax
Nenhuma avaliação