Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan
Preparação 30min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1006 mg
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Risotto for One
35 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Pea and Mint Risotto
40 min