Dispositivos e acessórios
Pork in green pepper and cognac sauce
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
914.4 mg
Proteína
52.2 g
Energia
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Hearty seafood chowder
45min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Peppercorn sauce
20min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Veal involtini
35min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Pork fillet with mustard
35min