Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 914.4 mg
Receitas alternativas
Chicken Waldorf salad
40 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Chicken cacciatore
50min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken à la king
40 Min
Chicken chasseur
1h 50 min
Beef "Burgundy"
40 Min