Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 914.4 mg
Receitas alternativas
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Veal involtini
35 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Spiced lamb roast
29h 50 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min