Dispositivos e acessórios
Pork in green pepper and cognac sauce
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
914.4 mg
Proteína
52.2 g
Energia
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli lime sauce
5min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Hearty seafood chowder
1h
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken à la king
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork fillet with mustard
35min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Pea and ham soup
2h 20min