Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 914.4 mg
Receitas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pork fillet with mustard
35min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min