Dispositivos e acessórios
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
81 mg
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensap
10min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Romige aspergesoep
25min
Vers pastadeeg
1h
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Zalm met venkel
40min
Klassieke sabayon
15min
Baguette / Stokbrood
3h 45min