Dispositivos e acessórios
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
81 mg
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zuurkool
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Citroenslush met champagne
10min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Koffielikeur
40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min